Yönetici
Etkinlik Puanı: +23/-1
|
 |
« : 31 Mayıs 2011, 11:32:47 » |
|
Bu başlık altında iyi,kötü.güzel,çirkin başımdan geçen ne varsa anlatacağım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Sponsor Bağlantı |
|
|
|
Logged |
|
|
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2011, 12:25:05 » |
|
Sarıyer hatırası..2007 yılıydı.Bilen bilir,Merve Ceylan ile beraberdik.Kadıköy,Gülhane,Eminönü,Beşiktaş,bazen Maltepe buluşma yerlerimizdi.Yine bilen bilir bu yerler devamlı kalabalık ve gürültülüdür.Bir gün daha sakin bir yere gidelim dedik ve Sarıye'e gitmeye karar verdik.Yine Kadıköy'de buluştuk.Beşiktaş'a geçtik.Üzerinde Sarıyer yazan herhangi bir otobüse bindik.Yaklaşık yarım saatlik bir yolculuktan sonra,ailelerin piknik yaptığı yeşil bir alanda indik.Karşımız boğaz,arkamız piknik alanı.  Neyse girdik oturacak yer bakındık biraz.Piknik yapan bir ailenin biraz ilerisine oturduk.İşte her sevgili gibi sarıldık falan konuşmaya başladık.Aradan 3 ve ya 5 dakika geçti zınk diye bir polis belirdi karşımızda. ( O sıralar polis okuluna kaydımı yaptırmıştım.Eğitim döneminin açılmasını bekliyordum ) Neyse,polis kimlik sordu bize.Ben direk hayırdır hocam dedim.Sizin bu fuhuş yuvasında ne işiniz var verin kimlikleri gelin arabaya dedi bize.Biz önce şok olduk.Sonra kimlikleri verdik kuzu gibi takıldık peşine.Arabaya aldılar bizi.İçerde oturan dangalak.Ne işiniz var lan burada dedi bize.Ben de "öylee geldik işte" dedim.Sonra Merve'ye döndü,senin ne işin var kız bu dallama ile dedi.Ben kızardım bozardım sinirlendim falan ama ellerindeyiz yapacak bişey yok.Binin arabaya merkeze gidiyoruz.Şimdi sıçtık dedim.Merve'nin yüzü gözü kaydı zaten.Ailelerinize haber vereceğiz,fuhuş yaparken yakalandınız dedi.Merve ağlamaya başladı.Ben ise ağlamaktan başka neler yapabilirim diye düşünmeye başladım.Ne yapacağım,başladım yalvarmaya.Ben bir yandan merve bir yandan.Merve okul hayatım biter mahvolurum falan dese de,banane yürüyün gidiyoruz diyolar bize.O kadar kötü birşey ki,biz sadece oturuyoruz.Ve bizi fuhuşla suçluyorlar.Ailelerimize de fuhuş yaparken yakaladık diyecekler.Orada sevişmediğine mi yanarsın,sevişmediğin halde seviştin damgası yemeye mi yanarsın.Yoksa aileler söz konusu olacak ona mı yanarsın.Nereden baksan sıçtık..Dedim abi bende polis olucam akademiye kaydoldum kazandım mülakatları sınavları falan dedim.Ne o lan komser mi olacaksın başıma dedi bana ( kendisi bir memur idi ) .. içimden dedim ki.Evet komser olucam ve senin ağzının ortasına sıçıcam dedim.. ( Polis akademisine asılmamın en büyük sebebi bu dallamadır ). Merve'ye dedi,sen git bakayım ilerde bekle Samet'i dedi.Merve gitti arkaya doğru.Bana dedi,merkeze gitmek istemiyorsan sökül bakalım birşeyler dedi.Ben ilk başta anlamadım. ( rüşvet istiyor ) .. Pardon anlamadım dedim.Şerefsiz sen nasıl polis olacaksın.Çık bişeyler cepten dedi. ( ana avrat küfür ettim ). Cebimde 150-200 ytl para vardı.Bunlara 20 ytl attım.Kimliklerimizi aldım.Merve'yi de aldım.Koşarak uzaklaştık oradan.Sarıyer'den Beşiktaşa gelene kadar gördüğümüz her polise küfür ettik..Ve Merve'nin bana söylediği tek şey."Sen bunların yaptığını yapma"..oldu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2011, 20:55:09 » |
|
Bir kaşık pilav..
Askerliğimin başlarıydı.Nereden baksan 150 kişi yemek yiyoruz.Tam sevdiğim yemekler denk gelmiş.Akşama kadar eğitim yapmaktan anam ağlamıştı.Saldırdım yemeklere.O sırada bir komutan geldi.Ayağa kalktık.Afiyet olsun dedi.Birçok kişinin ağzı dolu olduğu için "soğll" diye boğuk bir ses çıktı 150 kişiden..O sırada ben ağzıma bir pilavı doldurmuştum.Dolayısı ile sağol diyemedim.Komutan bunu görmüş.Ben esas duruştayım.Geldi yanıma."Sen niye sağol demedin laan" diye bağırdı bana. ( pilav hala ağzımda yutamadım ) .. Ikındım sıkıldım.Israrla bağırmaya devam etti."Sen kimsin de sağol demiyorsun lan iittt" dedi bana.O sırada bana bağıran komutandan 5 kat daha üstün bir komutan girdi yemek haneye.Bu görmedi tabi..Hala bağırıyor."Sağol desene hayvan heriiiff".. ( Rütbesi yüksek olan komutan arkadan izliyor ) .. ben kıpkırmızı oldum.."Son kez uyarıyorum.Sağol diyeceksin ulaaann" dedi. Ben de ya Allah bismillah dedim.. "Sağoööllgg" diye bir ses çıktı benden.Gözümü açtığımda komutanın yüzü gözü pilav olmuştu.İğrençti.Kendi ağzımdaki pilavdan tiksindim.. Sonra elini kaldırdı tam bana vuracaktı ki.O rütbesi yüksek komutan seslendi.. "Asıl sana afiyet olsuuunn" .. Bırak çocuğu git yüzünü gözünü temizle dedi. O günden sonra pilav yiyemedik taburcana. O komutan da mümkün olduğu kadar benden uzak durdu..
Hey gidi günler..
Askerlik anılarım serisi oluşturdum.Gelecek..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Haziran 2011, 12:14:29 » |
|
Ya Allah Bismillah Allahuekber..
Gencecik bir çıtır olduğum zamanlar.Lise yıllarım. ( Çok ameleydim bakmayın gencecik çıtır dediğime) Lise ortamı malum.Kanka ve kardeş ayağına salça olunan kızlar.Ve o kızların yine kanka ve kardeş ayağına size karşı rahat davranmasının verdiği zevk ile günlerin geçmesi.Vesaire vesaire..Bizler okulun en güçlü elleri olarak gittiğimiz her yerde "Kurtlar Vadisi" havası yaratırdık.5-6 kişilik bir grup,sert bakışlar,eller cepte gezmeler..Ben ise bir yandan bunları yaparken bir yandan da siyasi oluşumlara merak sarmıştım..Felsefe araştırmalarımda ve yazılarımda kullanmak üzere materyal arıyordum.Felsefe ile siyasetin var ise çelişkilerini ve ya ortak yönlerini araştırıyordum.İlk önce Chp gençlik kollarına kaydımı yaptırdım.Bana bir mahalle verdiler.Sen bu mahallenin gençlik kolları başkanısın dediler.Neden hemen başkanlık dedim.Baban İTM'nin sahibiymiş bizim başkan tanıyormuş oradan referanslısın dediler.Dedim istemiyorum babamın sahip olduğu şeyler beni ilgilendirmez,ben kendi çabalarımla birşeyler yapmak istiyorum.Yok olmaz dediler.Kakaladılar bana koca bir mahalleyi.Neyse hafta da şu günlerde şu saatlerde toplantılar var.Gelirsin başkanlık edersin konuşma yaparsın plan proje sunarsın dediler.Tamam dedim.1 ay boyunca bütün toplantı saatlerinde sadece ben vardım ( chp ilçe başkanı bile gelmezdi ) .. Anladım ki CHP'de iş yok.1 saatlik toplantıya ilçe başkanı bile gelmiyorsa,koy götüne gitsin dedim.Ayrıldım.MHP'ye geçtim.Ülkü ocakları.Bütün liseli gençliğin sığındığı tek yerdir.Eğer ki bir liseli ülkü ocaklarına girdiyse,arkasının sağlam olması için girmiştir.Çünkü orada bir olay olduğunda bütün ülkü ocakları toplanır,o kişinin olayına gider.Yani ülkü ocaklarından bir liseliye takarsanız,yanarsınız.Ama ülkü ocakları CHP gibi değildi.Toplantılar zamanında icra edilir,kimseyi ayırmazlar.Herkes birdir orada.Ve faydalı bilgiler verilir toplantılarda.Neyse ilk toplantıı bitti.Toplantı bitiminde herkes odada bir daire çizdi.Ve elleriyle şu meşhur kurt işaretini yaptılar.Başladılar ülkücülük adına birşeyler çığırmaya.Ben ne bileyim kurdunu sembolünü.Baktım işaretleri bizim "metal" işaretine benziyor.Ben de kaldırdım kolumu yaptım bizim "metal" işaretini.. Bir yandan Ya Allah Bismillah Allahuekber diye bağırıyorlar.Bir yandan da yiyecekmiş gibi bana bakıyorlar..Ben iyice kaptırdım kendimi,bir ara iron maiden konserindeyim sandım...uoaaa yaaa Allaaahhh bismilllaaahh Allaahhuuuekber diyorum ama nasıl.Dediğim gibi sanki metal konserindeyim.Kafa falan sallamaya başladım..
Not: Bu olay sonrasında oradan kovuldum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
METALOJİ
Rocker
Etkinlik Puanı: +11/-0
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Haziran 2011, 12:26:18 » |
|
asdljaldjajds hahahaahahah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Haziran 2011, 21:54:36 » |
|
Abi sen polis miydin yaa..
Soğuk bir İstanbul Kasımıydı.kasımın soğuk olduğu bir istanbuldu.İstanbulun soğuk olduğu bir kasımdı..falan filan anılarda edebiyata gerek yok.Eğitim dönemi başlamış.Üniformaları çekmişim üzerime.Bir yanımdan elifler cerenler aylinler,diğer yanımdan meltemler merveler bernalar akıyordu.. Neyse o gün sap'tım. Florya'dan çıktım yola Bayrampaşa'ya geleceğim.Hava bir soğuk anlatamam.Bizimde üzerimize pardesü verdiler.Okul dışında giyelimde üşümeyelim diye.O zaman metrobüs neredeee..Bindim 73T'ye.Yenibosna'ya gelip,oradan metroya binip Bayrampaşa'ya geleceğim.Otobüsün orta kısmına oturdum..Arkadaşımın hediye ettiği mp3 yanımdaydı.İçi böyle full black heavy,speed,thrash dolu.Açtım bir şarkı.In the name of god.Bilen bilir şarkıyı.Oldukça gürültülüdür.Mp3'te kaliteli birşeydi hani.Sesi fazla çıkmış o şarkıda.Ne bileyim ben.Tam çapraz arkamda oturan birinin bana el işareti yaptığını gördüm.Önce anlayamadım.Kulaklığı çıkardım.Buyurun dedim."Kıssana lan şunun sesini" dedi.Sendeledim.Efendim dedim."Kıssana oğlum şunun sesini" diye bağırdı yine.. Hafif gülümsedim.Dedim öncelikle özür dilerim.Farkında değilim sesin çok çıktığından.Ama siz efendi gibi söyleyin,kısayım dedim. ( Elimde kitaplar falanda var ) .. " Başlarım lan efendiliğine senden mi öğrenecez süt çocuğu" dedi bana.Haydaa..Dedim bak güzel kardeşim.Efendi ol.Efendi gibi iste ne isteyeceksen.."Ne kardeşi ne güzeli lan ne ayaksın sen" dedi yine bana..Benim süt beyazımsı narin tenim yavaştan kızarmaya başladı. Tam arkamda yaşlı bir çift.Onların arkasında iki sevgili oturuyor.Bir yandan bana bakıyorlar.Bir yandan o dallamaya.İki sevgiliden biri ( kız olanı) beyfendi tamam uzatmayın isterseniz dedi bana.Dedim hanımefendi,bakın nasıl davranıyor bana.Alttan alıyorum.Hatta özür de diledim,kabalık yapmaya devam ediyor dedim.Kız haklısın der gibi başını salladı.Neyse ben takmadım.Tam kulaklığı tekrar takacaktım kulağıma..Tekrar bağırdı."Ulan ben burda eşşek başımıyım.Kıs lan sesini dallama" dedi bana.Kalktım ayağa.Önce arkamdaki yaşlı çifte dedim.Amcacım.Teyzecim.Gördüğünüz gibi elimden geldiği kadar alttan aldım.Sesimi çıkarmadım.Şahitsiniz dimi dedim. - Teyze : oğlum haklısında boşver kuzum otur yerine.Dinlemeyiver müzik dedi. Amca ise,sen onla bir olma evladım.Boşver sen en iyisini yapıyosun dedi. ( o dallamada öylece bakıyor ) . Sonra tam arkalarındaki çifte döndüm.Dedim arkadaşlar.Gördünüz şahitsiniz.Yeterince alttan aldım ama beyefendi susmak bilmedi ve hakaret etti dedim.Kızın arkadaşı dedi hocam öyle ama boşver bak kitaplar falan öğrenciyiz bizde bütün gün yorulmuşsundur sende boşver otur yerine dedi..Kafamı eğdim eyvallah der gibi.Sonra o dallama yine atladı.Ne olan haklı olduğuna dair şahit mi topluyorsun dedi.Hafifçe gülümsedim.Önce şapkamı çıkardım.Sonra hafifçe pardesümün düğmelerini açmaya başladım.Bu altımdaki polis üniformasını görünce bembeyaz kesildi.Ben yine gülümsemeye devam ettim..Dedim sakın korkma.Polis değilim henüz.Öğrenciyim.Ama seni ne polis olarak,ne öğrenci olarak döveceğim dedim.Üniformamında üstünü çıkardım.Gömleğide çıkardım.Tshirt ile kala kaldım.Sonra olayları baştan sona izleyen şoföre döndüm.Dedim sağa çeker misiniz rica etsem.Tabi dedi.Çekti sağa.Bu gerizekalı iyice bembeyaz oldu.Aslında dövmeme gerek kalmadı,Üflesem ölecekti ama.Hıncımı almalıydım.Şoför avcılar üst geçidindeki durakta durdu.Ben bunu aldım elime.Evire çevire.Bildiğin evire çevire dövdüm.Senden özür diledim lan dimi dedim.Abey haklısın ama kafam bozuktu özür dilerim abey yanlış anladın beni falan dedi.Lan a.q çocuğu dedim,bir saattir efendilik yaptım.Süt çocuğu dedin bana.Şimdi altına sıçmadığın kaldı.Hadi lan vursana bana.Argo konuşsana dedim.Bu it iyice kalakaldı..Fazla dövdüğüm için daha üstüne gitmedim.Otobüse verdiği 1,30 ytl parayı cebimden çıkardım.Attım bunu otobüsten.. Pişman mıyım.Asla.Güzel mi oldu? evett.. Her efendi ya da insanların yüzüne gülen salak değildir.Sadece siz öyle görürsünüz.
Not : Otobüsteki herkes olaya şahit olduğu için kimse bana müdahele etmedi.Sadece bir bayan yeter fazlası başınıza bela olabilir dedi o kadar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #6 : 11 Haziran 2011, 12:52:34 » |
|
İnsan 10 dakika sonra alışıyor..
İstanbul - Bayrampaşa - Demirkapı caddesinde mağazamız var.İşte beyaz eşya,ev aletleri vs vs.Neyse 4 çalışan var.Babamın daimi adamları.Çok iyi insanlar.Adamlar akşama kadar çalışıyor,babam da elinden geldiği kadar rahat ettirmeye çalışıyor onları.İşte belirli saatlerde ya da saat başı 10 ar 15 er dakikalık molalar falan oluyor.Mağaza çok kalabalık olursa herkes birbirini idare ediyor,kalabalık gidince yine herkes aynı anda dinleniyordu.Adamlar o aralarda rahat etsinler mağazanın arka kısmına dinlenme odası tarzı birşey yapıldı.İşte çay kahve makineleri oraya alındı,buzdolabı oraya alındı,herkes molalarda orada oturup dinleniyor,birşeyler içiyor,televizyon izliyordu.Bir öğle sonrası aşırı kalabalık gittikten sonra herkes oraya oturmuş dinleniyor.Kapıyıda kapatmışlar klimanın etkisi geçmesin diye..Neyse ben okuldan çıktım eve gitmeden mağazaya gittim.Hava da çok sıcak olduğu için direk dinlenme odasına yöneldim.Soğuk birşeyler içip serinleyecektim..Ki o ana kadar..Kapıyı açtım.İçeri adımımı attım.İnsanı 5 saniye içinde öldürecek bir ayak kokusu..Beynim döndü,kafamda yıldızlar belirdi..Kapıda kala kaldım öyle..Dedim abi ne bu ayak kokusu nasıl oturuyorsunuz burada..Bayram abi ömrüm boyunca unutamayacağım o cevabı verdi.
Gel Samet gel insan 10 dahha sonra alışıyo..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #7 : 18 Haziran 2011, 22:07:50 » |
|
Bir kerede ben öpücem yoksa vururum sizi..
Türkiye Büyük Millet Meclisindeki son günlerim.Akşamın saat 8 veya 9'u. Meclis balkonunda notebook ile face'e girip birisi ile birbirimize kur yapıyoruz..O günde benim devriyem var.Neyse face muhabbeti bitti,ben notebook'u kapattım,çıktım devriyeye.Bir asker var.Meclisteki lakabı "vitaminsiz".. Bu güvenlik caddesine bakan bölgede çapraz nöbette.Normalde meclisin duvarları önünde beklemek yasak.Bunu herkes biliyor.Neyse iki sevgili gelmiş,tam bunun nöbet tuttuğu bölgede öpüşmeye başlamışlar..Bu gariban önce bunları izlemiş baya,sonra ben devriyeye çıktığımda beni görüyor ve bunları uyarıyor. "Burada durmak yasak,uzaklaşın buradan" diye.. Çiftler aldırış etmiyor..Bu bir daha uyarıyor.Yeni aldırmıyorlar..En sonra g-3 piyade tüfeğini doğrulttu çifte,ve bağırdı.."Heyt lann,burada olan var olmayan var..Ver o kızı bende bir kere öpücem,yoksa vururum siziii"..Kızın sevgilisi atladı.Ne diyosun lan dallama dedi.Bu bizim vitaminsiz iyice delirdi.Ver lan bende öpeceğim diye bağırdı tekrar.. Ben o an yarıldım.Gülmekten yere düştüm.Lan vitaminsiz ne diyorsun oğlum başımıza bela alacaksın sus dedim.O da abi baksana ya yedi bitirdi kızı bizimde canımız var dedi.Ben hala deli gibi gülüyorum..Sonra dedim buna indir silahını.Çiftleride uyardım..Lütfen burada durmanız yasak,rica etsem uzaklaşır mısınız dedim.Onlar gittiler.Ben o gece sabaha kadar güldüm..
Hey gidi günler..
İzmir'den saygılarımla.İstanbul'da görüşmek üzere.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #8 : 24 Haziran 2011, 13:05:42 » |
|
Osurmayaydın iyiydi..
Yıllardan 2003.Henüz 15 yaşımda çıtır bir liseliyim.Lise ikinci sınıfta tercihimi sözel bölümden yana kullandım.Seviyorum sözel konuları.İlgimi çekiyor.Bir coğrafya hocamız vardı.O zaman ülkeler coğrafyası dersimize giriyordu.Her ders farklı bir arkadaşa farklı bir ülkeyi anlattırıyordu.İki kişi anlatıyorduk.O gün arkadaşım Selman rahatsızlandı okula gelmedi,ben tek başıma anlatacağım.Neyse harita lazım bir de derse.Konuyu kim anlatacaksa o haritayı alıp geliyordu öğretmenler odasından.Ben gittim öğretmenler odasına,baktım harita yok.Sordum hocalara bilmiyoruz dediler.Sonra öğretmenler odasında ki nöbetçi öğrenci. ( çıtır bir kız ) Gel ben biliyorum arşive kaldırdık onları bugün dedi.He tamam dedim,indik arşiv odasına.Odadan içeri girene kadar içimde hiçbir kötü niyet yoktu.Kız gayette mini bir etek giymiş,tenini gösteren siyah çorabıda çekmiş altına.Gömlek desen göğüslere kadar açık.Oh mis.Ben başladım düşünmeye.Lan dedim acaba kızı kandırabilir miyim? Milli olur muyum hemen şurda diye düşünmeye başladım.Kız o sırada bir sürü şey söylemiş bana tabi ben duymadım.Bacaklarına baktığımı görmüş..Çok mu güzel bacaklarım dedi.Güzel ne kelime harikalar dedim..Okuldayız bunu biliyosun dimi dedi.Evet ama sokarım okuluna dedim,büyülenmişim ben burada sen okuldan bahsediyorsun dedim..Bu gerizekalı da dünden razı gibi kapıyı kilitledi.Aslında biraz heyecan fena olmaz dedi bana..Ben durur muyum..Çektim bunu kendime.Önce öpüşmeye başladık.Sarıldı bana kendine çekti,orada film koptu zaten.Vücudumun o malum bölgelerinde hareketlenmeler oldu..Neyse gömleğini çıkardım bu şirin kızımızın birazda öyle öpüştük.Sonra ellerimi bacaklarına attım.Alttan yukarı eteğini sıyırarak okşamaya başladım.O da ben de iyice uçmuştuk artık..Ve ne olursa olsun artık dedim kıza indirdim eteğini aşağıya.Yatırdım yere,tam çorabını çıkarmaya başladım.Kız bir saldı.Benim beynim orada döndü..O ne sesti.O ne kokuydu öyle ya..Kızı öylece bıraktım,pantolonumu çektim,üstümü başımı toparladım.Koşarak uzaklaştım oradan.Böyle ilk seks deneyimim osuruktan sebepler yüzünden başarısızlıkla sonuçlandı.. Sonra mı..1 ay sonra yine o kızla bizim evde harita aradık.Bu sefer sorun çıkmadı.İşlem tamam..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
METALOJİ
Rocker
Etkinlik Puanı: +11/-0
|
 |
« Yanıtla #9 : 24 Haziran 2011, 13:22:00 » |
|
ahahaha iyi aseksüel olmamışın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #10 : 24 Haziran 2011, 13:34:40 » |
|
Bir ara korkmadım değil.Ama son performans hem beni milli yaptı,hem de korkularımı aldı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yönetici
|
 |
« Yanıtla #11 : 08 Temmuz 2011, 02:28:23 » |
|
Olum ibnelere bak lan..
Daha çok taze..Sonisphere'dan önce çanakkaleye yolum düştü.Arkadaşım Salih sağolsun orada karşıladı beni.Esenler mahallesi denilen bir yerde oturuyor ailesi.Annesi falan istanbuldan beni tanıyordu.Polis okuludayken hiç üşenmeden karnımızı doyururdu hergün.Neyse gittik salihle evlerine.Saat 12 civarı.Ben bursadan sonra yolu karıştırdığım için geç vardım çanakkeleye.Yolda da benzinim bitince tam süper oldu..Neyse kapıyı çaldık tık yok,zile basarız ses yok.Evleri üçüncü katta olduğu için taş maşta atamıyoruz.Telefonla en az yüz kere aradık yine ses yok.Telaşlandık.Birşey oldu falan sandık.Bir alt komşuları apartman kapısını açtı bize.Yukarı çıktık evde kimse yok.Salih çok şaşırdı,benim geleceğimi biliyorlardı.Hatta salih evden çıkarken annesi yemek yapıyormuş,2 saatte nereye giderlerdi..Sonra ulaştık,bir yakınları doğum yapıyormuş onu hastaneye götürmüşler.Hastane de bulunduğumuz yere uzakmış.E ne yapıcaz.Mecbur otele gitcez,geç oldu saat.Arabada da uyuyamayız.Salih dedi yürü otele gidiyoruz.İyi dedim.Birkaç otele gittik tek kişilik odalar kalmamış.En son özcan oteli bir yere geldik.Adam dedi valla gardaş çift kişilik tek yatak oda var.Ha hö demeye kalmadan Salih tamam dedi.Çok yorgunuz birkaç saat dinlenelim dedi.Ben birşey demeye kalmadan parayı verdi bu anahtarı aldı.Çıktık odaya.Tam yattık,1 saat sonra salihin babası aradı.Oğlum gelin biz evdeyiz dedi.Bizimkide akıl işte.Hemen toparlandık,indik aşağıya.Üstüm başım darma dağın,ben arabanın anahtarını odada unutmuşum koşarak çıktım almaya,aşağı indiğimde adamlar kendi aralarında konuşuyordu.. Vay olum ibnelere bak 1 saatte birbirlerine kaydılar gidiyorlar..
Gülsem mi,ağlasam mı,dalsam mı bilemedim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|