Reklamlar
Rock - Metal's Face « Müzik Genel « Röportajlar « Axl Rose Röportajı
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Axl Rose Röportajı  (Okunma Sayısı 1258 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yönetici
Etkinlik Puanı: +10/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı
Halimiz Dumann
« : 03 Temmuz 2011, 11:42:40 »

Loder: Son turnenin ardından,yaklaşık altı buçuk yıldır neler yapıyorsun?

Rose: Nasıl bir albüm yapacağımı düşünüyordum.

Loder: Öyle mi?O zamandan beri albümün nasıl olacağı belli miydi yani?

Rose:Aslında daha alışıldık bir albüm yapmak yada "Appetite[For Destruction]a geri dönüş yapmak istedim,çünkü böyle birşeyi yapmak bana göre daha kolay olurdu.Hem özel hayatım hemde Guns N'Roses yönünde birçok davalarla uğraştım,buyüzden kendimi yenilemek yada yepyeni bir tarz yaratmak için zamanım yoktu,bundan dolayı daha çok alışıldık birşeyler yapmayı ümit ediyordum,ama bunu yapmam da mümkün olamadı.

Loder: Seni,böyle bir rock albümü yapmandan alıkoyan neydi peki?

Rose: Slash.

Loder: [gülüyor]Ama başka bir gitarist bulabilirdin,değil mi?

Rose: Yani,pek değil....daha doğrusu tam bir Guns kaydı yapmak için değil.Mesela,tanıdığın bir adamı düşün ve o insanın bir ilişkisi olduğunu…ama ilişkileri hiç de düşünüldüğü gibi iyiye gitmiyor ise ,ama yine bununla beraber,varsayalım ki,Mr yada Mrs.Right da o kişi ile hiçbir tanışıklığı yoksa yada hayatlarında bir kerecik olsun karşılaşmamışlarsa eğer,asla birbirleriyle anlaşıp da bazı şeyleri yoluna koymalarını bekleyemezsiniz,bu mümkün değil.Aslında doğruyu söylemek gerekirse,tam olarak Slash'in yerini doldurabilecek birisi radarıma girmedi.

Loder: Kesinlikle!

Rose: Ve bu asla yapmaya çalıştığımız birşey değildi.Slash ile uzun bir zamandır,yaklaşık üç buçuk yıldan beri,aramızdaki sorunları çözmeye çalışıyorduk.

Loder: Tanrım!Üzücü bir durum,çünkü sıkı dostlar gibiydiniz.Bu live albüm,o döneme "elveda" der gibi nitelikte.

Rose:Kesinlikle öyle.İnsanlara,veda edişimizi gösterecek birşeyler hediye etmek istiyorduk.Bu albümü yapmak ve hatta dinlemek,bizim için çok zor oldu.Asla bu albümü yaparken mutlu bir havada değildik.

Loder: Bu çalışmayı bir kere daha dinleyemeyeceğimiz ihtimalinin olduğunu söylememiz doğru olur mu,peki?

Rose: Hayır,hayır,bu hiç de doğru değil.Aslında,"Appetite"ı yeniden kaydettim ve...

Loder:”Appetite”ı yeniden mi kaydettin?

Rose: Evet.

Loder: Bütün bir albümü?

Rose: Evet.

Loder: Vay canına.

Rose: Yani aslında,iki şarkı dışında,çünkü onların yerine "You Could Be Mine," ve "Patience,"ı koyduk,neden mi yaptık?Çünkü yine o şarkıları bir şekilde canlı söylememiz için tekrar prova yapmamız gerekiyordu,ama ortada bir sürü kayıt yöntemleri vardı ve ince ayrıntıya kaçan detaylar,bateride eklenmesi gereken yerler,ve bunun gibi şeyler,80lerin soundunu gösteren bazı yerleri düzeltmek…biraz daha az yankı ve biraz daha az double bass ve bunun gibi şeyler.

Loder:"Appetite"ı hangi müzisyenlerle kaydettin peki?

Rose:Bateri de Josh Freese,Bas da Tommy Stinson, Gitar da Paul Tobias – onu da Paul Huge adında tanıyorsunuz and lead gitarda da Robin Finck,but Robin albümün bazı şarkılarında yer alıyor,hepsinde değil.Albümü çıkaracağımıza yakın bir zamanda,açıkçası,bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum.Ama şunu bil ki,İnanılmaz bir enerjiye sahip bu albüm.Eski Guns şarkılarını öğrenmek,sonra onları bir kasete koymak,gerçekten de hepsinin ihtiyaç duyduğu o önemli noktaya ulaşmayı sağladı.Bir kere gruptaki yeni isimler,bu enerjiyi fark ettikleri anda yeni şarkıları yapmak için gereken güce de kavuşmuştuk,ve sonradan gerçekten de şarkı sözü yazma ve yeni albümü kaydetmek konusunda çok yardımcı oldu.

Loder: Bir ara Matt Sorum’u,Duff’ı yada bir başkası ile tekrar çalışmayı düşündün mü?

Rose: Onlar,gruptan ayrılmayı tercih etti.Herkes bunu kendi kararları doğrultusunda yaptı.Matt kovulmuştu,ama bunu sağlayan da kendisiydi,zaten o akşamda bazı kişilere gruptan ayrıldığını açıklamıştı.Yani,gruptan ayrılmayı kendileri karar verdiler.Hiç kimse,benim bir albüm yapmayı planladığımı düşünmemişti.Ve onlar da asla başka bir albümün kayıtlarında yer almak istememişti.Temel olarak bütün bir grup halinde en çok isteneni yapmak yerine bireysel olarak istediklerini yapmaya niyetliydiler.

Loder: "End of Days" filminin soundtrack’inde yer alan, "Oh My God," gerçekten de çok farklı.Son zamanlarda samplelarla yada yine onun gibi birçok seyleri dinliyor musunve yahut üzerinde çalıştığın oldu mu?Yoksa Müzikal’e olan ilgin değişti mi?

Rose: Hayır,pek değil.Aslında,müzik devam ettiği sürece çıkan bütün albümleri,her şeyi,dinliyorum.Slash ve Duff ile aramızdaki farklılık buydu,asla yeni soundları sevmemek gibi durumum olmadı.Mesela Seattle da çıkan grupların müziklerini çok seviyorum,White Zombie’yi,Nine Inch Nails’i,ve hatta hip-hop’u da.Asla sevmediğim bir müzik yok.

Eski Guns N' roses albümleri tipinde birşey yapamayacağımı ben kendim de anlamıştım, ve "Appetite" de yaptığımızı gözden geçirince, ki bu o dönemde olan olaylar ve ayrıca geçmiş deneyimlerimin bir kazanda eritilmesiyle oluştu,benim de herkesin dinlediği müzikleri dinleyerek ve onlardan etkilenerek doğru kaydı yapabileceğimi anladımİçinde barındırdığı anlamıyla ve farklı tarzların birleşimiyle,bence eski Guns N’Roses gibi."Oh My God," şarkısındaki ik**** soloya bakarsan eğer,herkesin yaptığından daha farklı bir çalışma olan Izzy Stradlin-Aerosmith tarzına ait gitar riffleri var Paul’un,mesela.Şarkının en sert kısmındaki,son nakarat kısmında disco drum var aynı zamanda.Yani her türlü şeyi birbirine harmanladık.

Loder: Bu yeni albüm için elinde neler var peki?Çünkü uzun zamandır bu albümle uğraşıyorsun.

Rose: Hemen hemen,70 şarkı üzerinde çalışıyoruz.

Loder: Oh!

Rose: Albümde hemen hemen 16-18 arası şarkı yer alacak,ama şuana kadar iki albüme yetecek kadar şarkı kaydettik,diyebilirim.Fakat,yine de daha birçok şarkı üzerinde de çalışıyoruz…Bir bakıma,bizim yaptığımız sadece yeni şarkılar üretmek ve sonra bunları bir yere kaydetmek,belki daha sonra da bu şarkılara tekrar dönüp üzerinde çalışırız yada aklımıza daha iyi bir fikir gelir ve şöyle deriz,”Harika oldu,ama istediğimiz sound bu değil.O zaman,hadi başka bir şarkı yapalım.”Yani,albüm yapmak için gerekli parayı temin et,sonra da bunu onun için sonuna kadar harca.

Loder: [Gülüyor] sorun olmadığı ortada..

Rose: kesinlikle değil,ve yeniden baştan başlayıp diğer bütün herkese bağlı kalacağım bir duruma düşmek istemiyorum.Bu yüzden,bizim kaydettiğimiz şarkılar,Guns fanlarına göre daha çok farklı gelebilir ki,büyük ihtimalle nefret edecekler, çünkü hepimiz bilgisayarı müziğin yapımında kullanıyoruz,bununla beraber herkes tüm gücüyle çalıp bunları bir araya getirerek albümde yardımcı oluyor. Tıpkı,”Hmm,biraz daha sınırları zorlamalıyım.Bunu bir yerde tutalım.”Böylece elimizde büyük bir liste oluyor.

Loder: Müzik yaparken bilgisayar ile uğraşıyor musun?Su aralar gitar çalıyor musun peki?

Rose: Her ikisinden de biraz.

Loder: Peki gitar ile aran nasıl?

Rose: Fena değil.bu albüm için gerekli olan bütün her şeye katkıda bulunmak açısından yeterince iyi olmak istiyorum.Hepsinin üzerinden çalışmak gerekti ve resmi Guns albümünün nasıl olması gerektiğini gösterecek en azından iki albümlük bir çalışma yarattık.Ya double albüm çıkaracağımızı yada ik**** albüme koyulacak şarkılarımız olduğunu söyleyemem.Soundlar arasında çok farklılık var.İk****si muhtemelen,biraz daha fazla full gitarla beraber agresif elektronik bir sounda sahip olur,bir****si de daha çok gitar ağırlıklı.

Loder: Orijinal Guns’ın sahip olduğu grup enerjisinin aynısının bu yeni grubun müzisyenlerinde de yakalayabileceğin konusunda hiç zorluk yaşadın mı?

Rose: Hayır.Açıkça söylemek gerekirse,eski Guns N’Roses’ın mutlu olduğu an,bana göre çok zaman önceydi,ve yeni müzisyenler kesinlikle yepyeni bir soluk getirdiler.Bütün herkes yaptıklarımızdan dolayı çok heyecanlılar.Bundan dolayı gurur duyuyorlar.Ve asla niyetim diğerlerini kötülemek değil.Ve bence insanlar,Guns N’Roses için en doğru albümü bulmak yerine daha çok farklı şeyleri yapmak istiyorlar.Ama aynı zamanda,Guns N’Roses büyük bir gruptu.Bundan nasıl kaçınabilirsin ki?Çok karışık bir durum,bana göre,bütün herkes için.

Loder: Albümde Black Sabbath’a ait olan şarkının piyano versiyonu yer alacakmış?

Rose: Oh,live albümden bahsediyorsun.Piano versiyonunu[it’s allright] ve sözleri çok seviyorum, ve bu şarkıyı konserlerde çalmaya başladığım zaman,seyirciler,bu şarkının Black Sabbath’a ait olduğunu fark etmemişti bile.

Loder: [gülüyor]

Rose: İlk başlarda sadece eğlenmek için çalmıştık,daha sonra ‘November Rain’in introsu olmasına karar verdik.Del James de,’UYI’ turnesindeyken yaptığımız bütün konserleri kasetlere kaydetmek için yıllarca çalıştı,kayıt zamanlarında beraber çalıştığımız kişilerin bu işte yer alması ile Del de kasetlere kaydedilen şarkılarla beraber,Guns N’Roses turnesindeki en iyi live performansların hangisini olduğunu bilecekti.Ama kaydedilenler arasında bazı sorunlar çıkmıştı… 24 yada 48 parça da o zamanlar çok da iyi kaydedilmemişti,buyüzden de elde var olan hangi şarkıların kullanılabileceğine karar vermek epey zaman aldı,çünkü live albüm yapmak için hiçbirimiz de resmi olarak kaydedilmiş konser kayıtları yoktu.

Loder: Bu albümü dinlediğin zaman,şöyle diyor musun,”Wow,mükemmel bir grup ve mükemmel zamanlardı,”yoksa bütün duyguların karardı mı?

Rose: Ne zaman ’UYI’ turnesinin bazı kayıtlarını dinlesem,orada bende var olduğum sürece,grubun yavaş yavaş yokolduğunu duyabiliyorum.Izzy’nin istemeden de olsa buna son verdiğini duyabiliyorum.Guns N’Roses’ın başından beri sahip olduğu vizyonundan grubun uzaklaştığını duyabiliyorum.

İnsanların belki de favori şarkıları vardır,ve bunlar da UYI albümünde olabilir ama çoğu kişi de,Guns N’Roses’u tanımlayan albüm olan ‘Appetite’a yöneliyor,ve sound olarak ‘Appetite’ın oradan nasıl uzaklaştığını duyabiliyorum.Sadece o soundların birbirine uygun olması için yapacağım çok şey var.

Loder: Peki şu aralar sahneye çıkmayı düşünüyor musun?bu albümün tanıtımı için neler yapacağını karar verdin mi? Yoksa gelecekte mi düşünülecek?

Rose: Bir bakıma.Şuanda bizim yaptığımız şey,farklı gitaristlerle provalar yapmak,ve hala şarkı kaydediyoruz.Ve bende vokallerden sorumluyum.İşin yaklaşık dörtte üçünü bitirdim,ve benim için çok zor bir süreç.

En son sözleri yazıyorum,çünkü ilk önce müziği keşfedip daha sonra da onunla yarışabileceğim seviyeye çıkarıyorum.İnanılmaz başarılara imza atmiş yeni müzisyenlerle mücadeleye giriyormuşşun gibi birşey.Ve en sonunda olmasını istediğin gibi bir şarkı yaratıyorsun,ve daha sonra da nasıl devam edeceğine karar vermen gerekiyor,ve bu ses duvarına karşı yarışabileceğin tek bir kişi oluyorsun.

Neden böyle bir yol denediğime gelince ise,aslında,her biri özel olan mısralara bağlı kalıp cehennem donuncaya kadar bir yerde oturup şarkı sözleri yazabilirim…eski usüle göre sözleri yazsaydım,en iyi müziği asla elde edemeyeceğimizi anlamıştım.”Oh My God,” bunun için mükemmel bir örnek.Nihayet şarkı,şeklini aldıktan sonra,bende ona uyan sözleri üzerine yazdım.”Appetite” albümü için ise,ilk önce şarkı sözlerini yazmıştım,ama “Oh My God”da ise sözleri en son yazdım,fakat müzikler tıpkı “Appetite”ta olduğu gibi yapıldı.Tam istediğimizi elde edene kadar geliştirmeye devam ettik.”Appetite”ta ise her şeyin üzerinde tekrar ve tekrar,durmaksızın çalışıldı.”Use Your Illusion” da ise böyle bir durum hiç olmadı.

Loder: Dave Navarro’ da bu albümde çalıyor.Onun çalışmalarını beğeniyor musun?

Rose: Dave Navarro’nun çalışmalarını hep beğenmişimdir.Bende Jane’s Addiction’un demo kasedi vardı[gülüyor] ve plak şirketini ikna etmek için acayip derecede çabalıyordum,”Hayır,hayır,ben berbatım,hepimiz berbatız ama bu adamlar muhteşem!” Hatta Tom Zutaut’u Jane’s Addicton ile anlaşma imzalaması için çok ısrar etmiştim,ve kendisi de zaten onlarla görüşmelere başlamıştı.Jane’s Addiction’a feci merak salmıştım

O zamanlarda da “Appetite”ı piyasaya sürdüğümüzde,pek de iyi bir başlangıç olmamıştı,ama MTV ve John Cannelli,işte orada gerçekten de bizi kıran bir şey var.”Welcome To The Jungle”, sanırım 3 defa kanalda gösterildi…şimdi ise 4.sü yayınlanıyor!

Loder: [gülüyor]

Rose:Aslında böylece Guns N’Roses,sonuç olarak insanların ilgisini çekmeyi başardı,ama Jane’s Addiction’a karşı daha az ilgi vardı.Fakat şimdi,Jane’s Addiction’ı Dünyanın en büyük rock and roll grupların birisi olarak görüyoruz.Mükemmel bir gruptular,Zamanlarının daha da önünde bir gruptu.Dave’in ve grubun büyük fanıydım.

Dave,muhteşem bir gitarist.Albümün de farklı bir tarzı var,asla Guns N’Roses gibi değil.Yeni Guns N’Roses albümünde blues’dan bazı esintiler olacak.Çok farklı bir albüm.Hip-hop ritimleri ve keskin rock soundu da yer alıyor albümde.Ama eğer birisi “Hip-hop ritimleri!nasıl yani?”diye sorarsa—Aslında Radiohead de hip-hop ritmine benzeyen çalışmalar kullanıyor.Ve hem ‘offical’ hip-hop ritimleri hem ‘Radiohead tarzı’ hip-hop ritimleri hem de rock vuruş’ları var albümde.Dediğim gibi,”Oh My God” şarkısı da disco ritmi içeriyor.Geçenlerde şarkı hakkında yapılan bir yorumu okumuştum,ve o kişi de bunu fark ettiğini yazmıştı.Buna çok gülmüştüm.

Loder: Son zamanlarda,hayranı olduğun bir şeyler çıktı mı peki?Jane’s Addiction’dan daha iyi olduğunu düşündüğün herhangi bir şey var mı?

Rose: Agresif sound devam ettiği sürece sanırım,Aslında Fiona Apple’ı beğenirim.

Loder:Gerçekten mi?

Rose: Son albümünü çok beğendim.Agresif albümlerden ise,”End Of Days” soundtrack gerçekten de cok eğlenceli,Limp Bizkit ve The White Zombie de,çok iyi.

Loder: sence yapılan müzik o eski,blues temelli,(GN'R) stilinde yapılabilir mi?yoksa sence o olay tamamiyle bitti mi?

Rose: Hayır hayır,bence hiçbir müzik türü sona ermiş değil.Mesela,[Lou Bega]nın “Mambo #5." şarkısı.

Loder: Doğru.

Rose: Farklı türleri birbirine harmanlayabileceğin değişik yöntemler bulabilirsin.İstenilen şarkıyı da verir zaten.Kanımca,Guns yada Slash’ın de buna önem vermediğine inanıyorum,ve en doğru şarkının da illa olması gibi bir amacının da olmadığını biliyorum.İnsanların bilmediği bir şey var;o da şu,Snakepit albümü aslında Guns N’Roses albümü.Sadece ben yapmazdım,o kadar.

Loder: Gerçekten mi?

Rose: Kesinlikle!Duff işten vazgeçti,ve ben de öyle,çünkü onun bir parçası olmaya iznim yoktu.”Hayır,sen bunu yapacaksın,bu iş böyle yürür” gibiydi.Ve buna inanamadım.Riffler,bazı fikirler ve bölümler olduğunu ve bunların geliştirilmesi gerektiğini düşünmüştüm.Bununla meşgul olmak yada birlikte bu işte yer almak gibi hiçbir sorunum yoktu,ama sizin de bildiğiniz gibi,bu sefer halkla aynı fikirdeyim.

Loder: Kesinlikle,öyle görünüyor.Son altı yıldır bu müzik çalışmaları ile uğraşıyorsun.Başka neler yapıyorsun peki?Dışarıya çok çıkar mısın?Konserlere gidiyor musun?

Rose: Bilirsin... aslında daha çok tek başıma zaman geçiriyorum,hepsi bu kadar.

Loder:Evde zaman geçirmek gibi yani?

Rose: [gülüyor]Sadece şuanda bu albüm üzerinde çalışıyorum,ve hepsi bu kadar.Elbette çok uzun bir zaman gerekiyor,çünkü ne bilgisayar meraklısıyım ne de teknik ayrıntılardan anlayan birisiyim,elbette hergün bu tip şeylerle meşgul oluyorum.O yüzden epey zamanımı alıyor.

Loder: Evinde bilgisayar sistemi var mı?

Rose: Evet,bütün bir stüdyoya sahibim,ve bu bana sonsuz acı ve keyif veriyor

Loder: [gülüyor] Acı veren kısımları ne peki,onları parçaladıktan sonra mı?

Rose: Evet.Sadece,ben modern makinelere karşı çok başarısız birisiyim..

Loder: Albümün adının “Chinese Democracy” olacağını söyledin?Bunun anlamı ne,tabi Çin'de demokrasi olmadığını göz önüne alırsak?

Rose:Aslında,Çin’de bir sürü demokrasi hareketi var,ve konuşulacak daha pek çok şey var gibi,aynı zamanda görmeyi çok istediğimiz.Ve hatta ironik bir söz de olabilir.Ne bileyim,kulağıma çok hoş geliyor.

Loder:Sence bu albümü ne zaman müzik marketlerde göreceğiz?Önümüzdeki senenin ilk aylarında olabilir mi acaba?

Rose: Öyle umut ediyoruz.Evet,kesinlikle,şuanda her şey istenildiği gibi ve çok iyi gidiyor,ama Robin’in gruptan ayrılması hiç beklenmedik bir durumdu.

Loder: NIN’e tekrar geri dönmek istedi,değil mi?

Rose:...ama aynı zamanda,doğru bir karar olduğunu gördük.Çünkü o grupta olduğu zamanlarda,gitar kısmından bazılarını bir basamak ileriye götürebilirdik,ama hiç de üzerinde düşünülecek bir konu değildi,zaten böyle bir şeyi yapmak için teşebbüste bulunacak kadar kaba birisi olmak istemedim.Fakat Dave bize katıldı ve “Oh My God,” şarkısında muhteşem bir iş çıkardı.İlk başlarda terslik yaşanmıştı tabi ki ama sonra bizim için daha da iyi oldu.

Loder:İnsanlar “Oh My God,”ı ilk dinlediği zaman söyleyecekleri belki de şöyle olabilir,”Tanrım,yeni Guns N’Roses’ın soundu böyle mi?”,ama bence sen kesin şunu söyleceksin;albüm farklı soundları barındırıyor.

Rose: Evet albümde çok farklı soundlar var.Heavy ve agresif şarkılar,ama onların hepsinde farklı tarzlar ve soundlar mevcut. Buna sentez diyebiliriz.

Queen’i şuaralar çok dinliyorum,aslında Brian May’in bizimle birlikte birkaç şarkı yapmasını çok istiyoruz,ve bugün de,fax yoluyla,kendisinin bizimle çalışmak istediğini öğrendim.Queen’in, bütün albümlerinde birbirinden farklı tarzlarda şarkıları var,ve bu da benim çok sevdiğim bir şey.Çünkü her türden şarkıları dinliyorum,ve asla müzikleri kategorize eden birisi değilimdir.”Appetite”ta da aynı şey söz konusu,şarkıların her bir bölümünde farklı esin kaynakları var.Ama biz “Use Your Illusion” albümünü yaparken böyle bir şey yoktu.”Chinese Democracy” de ise,her yerden esinlenmiş şarkılar var.

Lodereki hip-hopçılarla,deneme amaçlı bazı çalışmalar yaptınız mı?Dr.Dre,mesela,hiç uğradı mı?

Rose:Hayır,öyle bir şey hiç yapmadık.Kendi çalışmalarımızı nasıl geliştireceğimizi düşünürken,bir başkasının zamanını boşa harcayabilirdik.Eğer belki de buna yanaşsaydık,diyelim ki,master ve mixing aşamasında yeni bir şeyler eklenebilirdi yada başka birisi daha bize katılabilirdi.

Lodereki Yeni Yıl Arifesinde,yeni arkadaşlarınla beraber konser vermeyi düşündün mü?Öncesinde sizleri izleyecek miyiz…

Rose: Nah.

Loder:Hayır mı?Hiçbirisi mi?

Rose: Nah!

Loder: Neden peki?

Rose: Na-nah-na-nah!

Loder: [gülüyor]Eğlenceli olabilirdi aslında.

Rose: [gülüyor]

Loder: Peki Yeni Yıl Arifesinde nereye gideceksin?

Rose: Hiç bilmiyorum.

Loder:O zaman önümüzdeki yıl Guns N’Roses’u izleyeceğiz,değil mi?Ortalıkta olacak mısınız?

Rose: Evet,kesinlikle olacağız. Bu albümün gizli saklı kalması için,bu kadar işle uğraşmıyorum.En sonunda bu albümü piyasaya sürmeyi planlıyoruz.Yeni müzisyenler çok iyi,ve dediğim gibi,yeni gitaristin kim olacağına son kararı verene kadar aramaya devam edeceğiz,ama şuanda grup için çok önemli bir husus değil,çünkü pek de ihtiyacımız yok.Kaydettiğimiz çok şarkı var ve iş,albüm yapmak olunca,onların yaptığını yapacak pek kişi yok.

Loder: Ama aramaya devam edeceksiniz,değil mi?

Rose: Evet,kesinlikle.Muhteşem iş çıkaran birkaç kişi var mesela.Çok iyi düşünmeden ani karar verebileceğimiz şeyler değil bunlar.

Loder: Tamam o zaman,albümü dinlemek için çok sabırsızlanıyoruz.Albümün en yakın zamanda yayınlanmasını ümit ediyorum.

Rose: Tamamdır,dostum.Görüşmek üzere!

2008 tarihlidir. Okunmaya değer olduğunu düşünmekteyim.

"Ben sensiz, sen onsuz, o bizsiz, biz sizsiz, siz onlarsız" yaparım, yaparsın, yapar, yaparız ve yaparsınız aslında. Yapabilirizzz! 

Naber?

-Göztepe-

Sponsor Bağlantı

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: